Bilete pentru meciul de Liga 1 de vineri de la Târgu Jiu

Festivalul care are loc pe Stadionul din Craiova a trimis cele două echipe de Liga 1 din Bănie pe alte stadioane din Oltenia. FCU Craiova este echipa care va juca la pe stadionul din Târgu Jiu iar primul meci este programat vineri, 19 august, cu Petrolul Ploiești.

Clubul oltean va disputa trei meciuri pe arena de la Târgu Jiu și și-a informat luni fanii cum pot intra în posesia biletelor pentru primul meci, cel cu Petrolul Ploiești. „Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu Petrolul Ploiești, din data de 19 august, ora 21:00.

Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM, începând de astăzi (luni), de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova, începând de mâine (marți)”,a fost anunțul oficial al clubului din Bănie.

Fiind un meci de Liga 1 la care sunt așteptați mulți suporteri ai ambelor echipe, clubul gazdă a decis să deschidă întregul stadion, prețul biletelor fiind între 10 lei și 80 de lei, în funcție de zona din stadion unde se află locul. Se pot închiria de asemenea și lojele stadionului, acestea având o capacitate de 10 persoane.

Imagini video cu stadionul din Târgu Jiu puteți vedea AICI: sursa gsp.ro

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP: 80 RON

Tribuna I: 30 RON

Tribuna II: 20 RON

Peluza II (Peluza Sud): 10 RON

Peluza I (oaspeți): 10 RON

Peluza I: 10 RON

Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

FOTO STADION (GSP.RO)

Galerie foto






Vizualizări: 1,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: