Ce prime au fotbaliștii Universității Craiova dacă ajung în grupe

Universitatea Craiova va juca joi, de la ora 20:30, prima manșă a play-off-ului Conference League, împotriva israelienilor de la Hapoel Beer Sheva. Mihai Rotaru încearcă acum să-și motiveze jucătorii pentru a forța o calificare în grupele competiției printr-o primă substanțială.

Universitatea Craiova va disputa prima partidă din dubla manșă contra celor de la Beer Sheva acasă, însă nu pe „Ion Oblemenco”, ci pe stadionul din Severin. Totuși, Mirel Rădoi se așteaptă ca la meci să vină cât mai mulți suporteri, iar atmosfera să îi împingă pe jucători săi către o victorie.

Pentru a îi motiva în plus, Mihai Rotaru a decis să le ofere fotbaliștilor o primă consistentă dacă vor reuși să o readucă pe Universitatea Craiova în grupele europene. Patronul a promis că va da câte 15.000 de euro fiecărui jucător, dacă aceștia vor reuși să treacă de Hapoel Beer Sheva și să obțină calificarea în Conference League, a informat ProSport.

Patronul dorește să-și motiveze jucătorii, care pleacă cu un minim avantaj, datorită lotului puțin mai bine cotat. Jucătorii celor de la Hapoel Beer Sheva valorează aproximativ 12 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, în timp ce echipa lui Mirel Rădoi este cotată la 17,9 milioane de euro, conform aceluiași site.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: