Nicio firmă interesată de spațiile stadionului din Târgu Jiu. Licitația a eșuat!

Spațiile comerciale de la stadionul din municipiul Târgu Jiu au fost scoase la licitație, marți, însă, din păcate, nu s-a prezentat nimeni. După aproape 8 luni de la finalizarea arenei sportive, vestea vine ca un trăsnet pentru municipalitate.

Lista celor care trebuiau să se înscrie la licitație pentru spațiile comerciale din cadrul stadionului a fost goală. Astfel, nimeni nu a dorit să închirieze un loc în care să-și desfășoare activitatea. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 2 iunie, ora 10.00.

Este vorba despre 4 spații open-space, fiecare de peste 400 mp, situate pe etaje diferite. Propunerea primăriei a fost de închiriere pe 15 ani. Investitorii au fost reticenți, mai ales că orașul nu mai are echipă în Liga I, iar Pandurii se zbate să supraviețuiască în Liga a doua.

Arena sportivă din Târgu Jiu a costat peste 25 de milioane de euro. Întreținerea bazei sportive poate costa într-o lună de iarnă până la 40.000 de euro, dar deocamdată cheltuielile făcute cu noul stadion sunt uriașe, iar veniturile simbolice.

Galerie foto


Vizualizări: 1,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: