Cine păzește Gara Târgu Jiu. Contract!

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA a desemnat firma care va păzi gara din Târgu Jiu timp de un an. Au fost depuse trei oferte, iar câștigătorul licitației este TMG Guard SRL. Societatea din Târgu Jiu este controlată de fiii unor foști ofițeri SRI.

Contractul a fost încheiat pe un an, la valoarea de 121.395 lei, fără TVA. Este vorba despre un post mobil cu un agent pe tură, la program permanent, 24 ore/zi, respectiv 732 ore/lună.

„Serviciul constă în asigurarea pazei, protecției, ordinii și controlul în spațiile din staţia CF Tg. Jiu. Perimetrul unde este asigurată paza este compus din sala de așteptare, holul caselor de bilete, zona comercială, birourile stației, peroane”, se arată în caietul de sarcini.

TMG Guard a fost înființată în anul 2016, având numeroase contracte cu instituții publice și companii din România. Printre clienții firmei din Târgu Jiu s-au numărat CE Oltenia, BNR, aeroportul din Craiova, Societatea Națională a Sării, Romgaz, ANAF, Hidroelectrica sau Consiliul Județean Gorj.

Vizualizări: 1,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: