Nicoleta Ciurel, în preaviz de la CE Oltenia

Nicoleta Ciurel, soția fostului manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, se află în preaviz începând cu această săptămână, spun surse din companie. Potrivit acelorași surse, postul pe care-l ocupa a fost desființat și nu a acceptat propunerea conducerii, de ocupare a altei funcții. Și Laurențiu Ciurel a rămas fără slujbă, după ce compania a decis să-i suspende contractul până la finalizarea procesului de corupție legat de contractele cu Dan Șova.

Postul pe care soția fostului manager l-a ocupat până în prezent, de șef serviciu, a fost desființat, iar Nicoletei Ciurel i s-ar fi oferit un post de inginer în companie, dar l-ar fi refuzat. Din acest motiv, conducerea a trimis-o în preaviz. Alte 5 posturi de șefi s-au desființat urmând să fie înființate alte trei, cu alte denumiri și fișe ale postului. Celelalte persoane cărora le-au fost desființat posturile ar fi acceptat postul de inginer și urmează să participe la selecția pentru funcțiile noi de șefi înființate.

Nicoleta Ciurel este una dintre cele 20 de persoane care au beneficiat din ianuarie anul trecut de un act adițional la contractul individual de muncă, prin care salariul și locul de muncă nu puteau fi schimbate până în 2018. Situația a fost remediată ulterior de actuala conducere a CE Oltenia, care le-a cerut celor care aveau astfel de clauze în contractul individual să renunțe la ele.  

Nu au renunțat la clauze Nicoleta Ciurel și Delia Chircă, cele două fiind date în judecată de CE Oltenia.

Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: