Primarul Mangu, mulţumit cu ce a făcut în primul mandat

Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti, şi-a depus luni candidatura pentru un nou mandat. Acesta se declară mulţumit de realizările sale şi spune că şi-a îndeplinit promisiunile făcute localnicilor în proporţie de peste 80%. Pe lângă investiţiile realizate la nivelul comunei, Mangu a acordat o atenţie deosebită şi evenimentelor culturale. Încă din primul an de mandat a organizat hramurile satelor, Ziua Vârstnicilor şi Ziua Femeii.

Adrian Mangu consideră că şi-a îndeplinit promisiunile făcute oamenilor aproape în totalitate. Printre realizările sale se numără: asfaltarea drumurilor comunale, reabilitarea punţilor, decolmatarea canalelor şi ogaşelor, recondiţionarea podurilor şi podeţelor şi nu în ultimul rând demararea lucrărilor privind introducerea reţelei de canalizare. „Cu sprijinul unei societăţi comerciale, am realizat o punte pentru râul Gilort, în satul Socu, acolo unde fusese o punte nefuncţională. Până în momentul de faţă, s-a asfaltat cam jumătate din drumul de la Socu, s-a asfaltat drumul din Satul Nou, sunt în curs de reabilitare străzile Stupina, Valea Caselor, Chirea, Tufeni şi drumul vicinal de la Socu. Joi voi depune la Bucureşti un proiect care vizează asfaltarea celorlalte drumuri din comună. De asemenea, avem depus un proiect la Compania Naţională de Investiţii pentru realizarea unei săli de sport în curtea şcolii din Bărbăteşti. În ceea ce priveşte introducerea reţelei de canalizare, lucrările sunt în desfăşurare, se lucrează la Petreşti şi Musculeşti, iar săptămâna viitoare vom deschide un nou şantier la Bărbăteşti”, a declarat primarul Adrian Mangu.
Edilul a reuşit să atragă fonduri la bugetul local prin atragerea investitorilor. Pe lângă locurile de muncă temporare, firma care extrage gaze naturale pe raza comunei plăteşte taxe şi impozite care permit demararea de noi investiţii.
EVENIMENTE
Primarul din Bărbăteşti a organizat şi foarte multe evenimente pentru comunitate. „Am organizat hore la fiecare hram al satului, Ziua Femeii şi Ziua Vârstnicilor, zile care nu erau organizate până a fi ajunge eu primar. Vreau să vă spun că nu puteam realiza toate acestea, dacă nu aveam alături de mine Consiliul Local şi echipa primăriei”, a declarat Adrian Mangu.
REALIZĂRI
Edilul local este mulţumit de realizările sale şi speră să obţină un nou mandat pentru a-şi continua investiţiile începute. „Sunt mulţumit de ceea ce am făcut în acest mandat. Îmi doresc să finalizez ceea ce am început. Vreau să conving cetăţenii ca împreună să accesăm fonduri europene pentru că este singura oportunitate de a dezvolta satul românesc. Pe de altă parte, îi asigur că îi voi trata în continuare cu acelaşi respect ca şi până acum. Nu vreau ca vreun cetăţean să stea pe la uşi mai mult de 10 minute pentru a intra în posesia unei adeverinţe de la primărie”, a precizat primarul Mangu.

Vizualizări: 2,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: