Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nicuşor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primăria Capitalei

Deputatul independent Nicuşor Dan va încerca pentru a treia oară să ajungă primarul general al Capitalei. El a dezvăluit în emisiunea Marius Tucă Show că a avut deja discuţii cu USR, PLUS şi PNL şi va fi candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2020.

Întrebat de Marius Tucă dacă a avut discuţii pe această temă cel puţin cu reprezentanţii USR, partidul pe care l-a fondat şi condus până în iunie 2017, Nicuşor Dan a răspuns: „Fără îndoială. Da. Răspunsul este da, am discutat cu USR, am discutat cu PLUS, am discutat cu PNL, sub formă de tatonări aşa cum e potrivit pentru momentul ăsta. (...) trebuie să excludem perspectiva ca eu sau altcineva să fie candidatul USR-ului. Publicul dreptei obligă pe toţi actorii din partea dreaptă să existe un candidat unic şi asta se va întâmpla”.

Emisiunea Marius Tucă Show va fi difuzată miercuri, 3 aprilie 2019, de la ora 19:00, pe MEDIAFAX şi Gandul.info.

 sursa: mediafax.ro

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: