Ninel Potârcă își prezintă palatele pe Facebook!

Fotografii inedite au fost postate de fostul candidat la Președinția României, Constantin Ninel Potârcă, pe contul personal al unei rețele de socializare, el precizând că nu a devenit, peste noapte, un fotograf. Pozele sale prezintă locuințele pe care familia Potârcă le deține în cartierul Meteor, „Obama”, aflat în arest la domiciliu, având suficient timp să facă fotografii dintre cele mai diverse.

Imagini din interior, din exterior, dar și de pe acoperișul palatelor, sunt postate pe internet, curioșii putând să vadă cum arată casele care stârnesc atâta invidie și care sunt sub sechestrul DNA până la finalizarea dosarelor în care instanțele vor pronunța sentințe definitive față de inculpatul Potârcă.

Realizatorul fotografiilor are și o explicație pentru postările pe care le-a făcut pe internet, el declarând că nu a dorit să se laude cu ce are pe acasă, ci doar să îi facă pe plac unui bun prieten din Bulgaria. „Am un prieten bun dincolo de Dunăre și am fost bun prieten și cu tatăl lui, care a decedat însă, din păcate. El vrea acum să scrie o carte despre părintele lui și vrea să potarca_palatscrie și despre mine, iar pentru asta mi-a cerut să-i arăt niște fotografii inclusiv cu locuințele noastre. Am zis că dacă tot stau acasă toată ziua pot să le arăt și prietenilor de pe Facebook pozele pe care le-am făcut. M-au sunat unii să mă întrebe dacă scot casele la vânzare, dar nu e așa, nici vorbă”, ne-a precizat Potârcă.

Acesta a postat fotografii inclusiv din palatul pentru care a fost executat silit luna trecută, el declarând acum că doar un etaj din clădirea respectivă îi aparține omului de afaceri din Galați care a câștigat în instanță executarea silită. „Obama” spune că stă în continuare în palatul respectiv, pe etajul care aparține familiei sale, el deschizând acțiune în instanță pentru a obține anularea executării silite și pentru a-și reîntregi proprietatea. „Ne judecăm la Craiova și sunt sigur că la final o să avem câștig de cauză. Oricum nu a venit nimeni altcineva să stea în această clădire pentru că dacă ar fi venit ar fi trebuit să ne plătească o taxă pentru că ne tranzitează curtea. Oricine vine nu are pe unde să treacă spre palat decât pe proprietatea noastră, iar fără acceptul nostru nu are voie. Cine vrea să treacă are de plătit o taxă. O s-o punem de 1000 de euro și să vedem cine o plătește”, spune Potârcă.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: