Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nistor, mai aproape de Dinamo

Dan Nistor poate încheia contract cu Dinamo deoarece a fost declarat liber de contract la Pandurii. Recursul celor de la Pandurii la decizia LPF de a-l declara liber de contract pe mijlocaşul de 28 de ani a fost respins, iar jucătorul urmează să semneze un contract pe 2 ani cu Dinamo.

Nistor a fost declarat jucător liber de Comisia de Disciplină a LPF pe 10 august, dar gorjenii au făcut apel. Decizia mai poate fi atacată la TAS. Fotbalistul este aşteptat la Bucureşti, pentru a face vizita medicală la INMH, apoi va semna înţelegerea cu alb-roşiii. Dinamo l-a urmărit pe Nistor de mult timp şi a accelerat negocierile după ce Paul Anton a fost împrumutat la Getafe. Mijlocaşul a fost dorit şi de fostul său antrenor de la Pandurii, Edi Iordănescu, care a preluat-o de curând pe CSKA Sofia. Bulgarii au făcut o ofertă financiară superioară, dar jucătorul a preferat să rămână în Liga 1. 

Dan Nistor a evoluat la Pandurii din 2010, cu excepţia unei scurte perioade petrecute în Franţa, la Evian. În sezonul trecut al Ligii 1, a marcat un gol în 35 de apariţii.

SOLICITARE

Şi Filip Mrzljak a cerut încetarea raporturilor contractuale și restanţele salariale de la Pandurii. FRF a amânat pronunțarea la data de 5 septembrie.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: