Liviu Antal, transferat la Pandurii

CS Pandurii trage de moară din cauza problemelor financiare, dar continuă să aducă jucători. După Ovidiu Herea, Lucian Sânmărtean și George Țucudean, la Pandurii ajunge şi Liviu Antal.

Petre Grigoraș primește întăriri pe zi ce trece la Pandurii! Președintele Narcis Răducan a reușit să mai dea o lovitură pe piața de mercato. Acesta a ajuns luni seară la un acord cu Liviu Antal, mijlocașul de 28 de ani al celor de la Hapoel Tel Aviv, cotat în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.de la un milion de euro. Sursele gsp.ro au dezvăluit că fotbalistul revine la Pandurii sub formă de împrumut, iar gorjenii n-au plătit nimic pentru revenirea acestuia.

Răducan confirmă

Mai mult, revenirea lui Antal, campion al României cu Oțelul Galați vine cu o soluție financiară excelentă. 75% din salariu pe care acesta îl încasa la Hapoel Tel Aviv va fi plătit de către cei din Israel. "Pot să confirm informațiile. Este adevărat am ajuns în această seară la un acord cu Liviu Antal. Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult pe Liviu la echipă după ce cei doi au lucrat împreună la Galați. Este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne de îndeplinim toate obiectivele propuse. Sunt bucuros că am reușit această mutare și sper să fim la turație maximă din meciurile viitoare. Se reface un cuplul de mijlocași experimentați odată cu venirea lui Liviu, iar Lucian Sânmărtean poate avea pe teren omul cu care a jucat în Champions League", a declarat pentru GSP, președintele Narcis Răducan.

În Liga 1, pe lângă titlul de golgheter pe care l-a bifat în sezonului 2013-2014, pe când evolua la Vaslui, Antal a câştigat titlul şi Supercupa cu Oţelul (2011).

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: