Nistor vede în Dinamo primul adversar al pandurilor

Pandurii pornesc seria de 15 meciuri rămase din retur de pe locul 4,loc care are şanse mari să asigure o calificare în preliminariile Europa League. Elevii lui Pustai sunt familiarizaţi cu această competiţie din sezonul de toamnă, unul în care au ajuns până în faza grupelor.

Obiectivul gorjenilor e să meargă din nou în Europa League. „Sunt încrezător în privinţa şanselor de a prinde un loc de cupe europene. Mă uit la joc, văd antrenamentele jucătorilor, dorinţa lor şi sunt sigur că-şi doresc cu toţii o calificare în Europa League. Nu ne va fi uşor, dar ne vom lupta pentru acest obiectiv", e de părere preşedintele Eugen Pîrvulescu.

Mijlocaşul Dan Nistor ştie cu cine vor lupta pandurii pentru acest loc 4. "Eu cred că ne vom bate pentru locul 4 cu Vaslui, CFR şi cu Dinamo. Cred că Dinamo va fi cel mai periculos adversar din cele trei ţinând cont că Vaslui a mai slăbit puţin după plecarea lui Sânmărtean la Steaua. Şi CFR-ul este o echipă destul de tare", a opinat jucătorul care e preluat numărul 10 la Pandurii de la Eric de Oliveira. "Deocamdată n-am marcat cu numărul 10 pe tricou, sper să o fac în campionat! Nu contează ce număr port, important e să-mi ajut echipa cât mai mult şi să ne îndeplinim obiectivele. E un număr cu greutate, ştiu ce a făcut Eric în tur, sper să fac şi eu acelaşi lucru în retur", a mai spus Nistor. (A.P.)

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: