Noaptea, pe Dealul Târgului. I-au amendat polițiștii locali!

Cinci tineri au fost amendați, vineri noaptea, după ce au fost prinși pe Dealul Târgului. Pentru că încă este interzisă circulația în timpul nopții fără un motiv întemeiat și pentru că nu își justificau prezența acolo, toți au fost amendați de polițiștii locali.

Mai mult, au fost sancționați și pentru că au aruncat gunoaie pe jos.

"În noaptea de 15/16.01.2021, polițiștii locali au desfășurat o acțiune de verificare în zona "Dealul Târgului", unde au depistat mai multe persoane care nu își justificau prezența în acel loc. Precizăm faptul că, în cursul zilei de 15.01.2021, întreaga zonă a fost salubrizată corespunzător, iar în urma acțiunii desfășurate am constatat prezența altor deșeuri aruncate. Au fost întocmite cinci procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, vă informăm că zona menționată va fi atent monitorizată, în scopul prevenirii abandonării deșeurilor de orice fel", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Galerie fotoVizualizări: 10,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: