Noi recrutări pentru fabrica LEONI de la Sadu

O firmă de recrutare va organiza săptămâna viitoare o selecţie de personal pentru fabrica de cablaje auto LEONI, care îşi va începe activitatea la Bumbeşti Jiu. Este nevoie de circa 500 de angajaţi. Au mai fost făcute recrutări atât la Târgu Jiu, cât şi la Bumbeşti Jiu, Novaci sau Crasna.

„Gi Group Staffing Company recrutează personal din judeţul Gorj. Acţiunea de prezentare a ofertei de muncă, cât şi selecţia de personal vor avea loc marţi, 14 noiembrie, la ora 11, în cadrul sediului Agenţiei de Somaj din Târgu Jiu de pe strada Lt. Col. Dumitru Petrescu, nr. 1. Aceste locuri de muncă se adresează tuturor gorjenilor care îşi doresc un loc de muncă mai aproape de casă”, au anunţat reprezentanţii Gi Group Staffing Company. 

Compania LEONI funcţionează în incinta Parcului Industrial de la Bumbeşti Jiu începând cu 2 noiembrie. Leoni Wiring Systems Piteşti SRL a preluat în totalitate spaţiul şi imobilele în care a funcţionat PIRELLI&C. Eco Technology RO S.R.L., urmând ca în perioada următoare să demareze şi activitatea. Preluarea imobilelor este pentru maximum 5 ani.

Vizualizări: 4,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: