CE Oltenia are om în Consiliul Consultativ al ANRE. Numit de Tudose!

Premierul Mihai Tudose a emis o decizie prin care a înlocuit cinci din cei 13 membri ai Consiliului Consultativ al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Printre cei nou intrați este și Ionel Ilie de la Complexul Energetic Oltenia. Acesta îl înlocuiește pe Ioan Ignat de la Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei.

În Consiliul Consultativ al ANRE a mai intrat Gheorghe Beușteanu  de la Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, în locul lui Ion Lungu, președintele Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER.

Victor Florescu de la Blocul Național Sindical va prelua poziția lui Petrică Prohib de la Federația Națională a Sindicatelor din Electricitate - Univers, Eugen Luha  de la Federația Sindicatelor Gaz-România pe cel al lui Gheorghe Bueșteanu de la Sindicatul Liber Romgaz, iar Vasile Cazan  de la Confederația Națională a Federațiilor și Asociațiilor de Consumatori - Convenția Conrom pe cel al lui Costel Stanciu de la Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

Consiliul consultativ al ANRE este format din 13 membri, numiți prin decizie a primului-ministru, și asistă Comitetul de Reglementare al ANRE. Consiliul Consultativ asigură armonizarea intereselor operatorilor economici din sectorul energiei electrice, termice și al gazelor naturale cu cele ale consumatorilor, evaluează impactul reglementărilor ANRE și face propuneri de îmbunătățire a acestora. (A.A.)

Vizualizări: 3,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: