Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi speranţe pentru şomeri

Agenţia Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a prezentat ieri proiectul Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), proiect care vizează subvenţionarea costurilor pentru crearea unor locuri de muncă pentru şomerii din judeţul nostru. Ajutorul de stat pentru ocuparea forţei de muncă se acordă angajatorilor din Gorj pentru recrutarea şomerilor din judeţul nostru care stau acasă de mai bine de 6 luni de zile. În funcţie de categoria în care se încadrează, valoarea sumelor acordate interprinzătorilor gorjeni poate ajunge până la 2 milioane de Euro, bani finanţaţi de Uniunea Europeană, minimul sumei acordate fiind de 10.000 de Euro. Practic angajatorii gorjenii îşi fac treaba cu şomerii, iar Uniunea Europeană le plăteşte salariul acestora.
Pentru a beneficia de ajutorul acordat de Uniunea Europeană, prin intermediul programului POSDRU, angajatorii gorjeni trebuie în primul rând să întocmească şi să depună un proiect viabil. Nu pot primii ajutor de stat pentru ocuparea forţei de muncă întreprinderile din sectorul cărbunelui, întreprinderile aflate în dificultate şi întreprinderile care trebuie să ramburseze ajutorul primit ca urmare a deciziei Comisiei Europene. Programul POSDRU este valabil până în anul 2013.
 


Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: