Noile blocuri ANL nu au canalizare. Inaugurarea se amână!

Aproximativ 2000 de târgujieni aşteaptă cu nerăbdare întocmirea listelor cu beneficiarii locuinţelor ANL. Acest lucru se va întâmpla în primele luni ale anului 2013. Primarul Florin Cârciumaru dă asigurări că repartizarea locuinţelor se va realiza în luna martie, după ce se vor finaliza reţelele de alimentare cu gaze şi de canalizare.

Primăria Târgu Jiu a amânat repartizarea locuinţelor sociale şi ANL până în luna martie a anului 2013, asta din cauză că nu au fost finalizate reţelele de alimentare cu gaze naturale şi de canalizare. Primarul Florin

Cârciumaru dă asigurări că beneficiarii vor avea toate condiţiile în momentul primirii cheilor. „Iniţial, ne planificasem să repartizăm locuinţele înainte de Crăciun, dar având în vedere faptul că cei de la Distrigaz nu au finalizat reţeaua de alimentare cu gaze nu am grăbit lucrurile. În momentul în care pui o cheie în mână la cineva trebuie să existe toate utilităţile. Cred că vom înmâna cheile beneficiarilor în luna martie, că până atunci este timp suficient pentru a se finaliza reţelele de gaze şi de canalizare. În momentul de faţă, nu sunt probleme cu alimentarea cu apă şi reţeaua de energie electrică”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

În primăvară, urmează să fie repartizate 160 de apartamente şi garsoniere ANL. Acestora li se vor adăuga încă 120 de locuinţe sociale. În momentul de faţă, se analizează dosarele şi se finalizează anchetele sociale. Până în prezent, peste 2500 de târgujieni au solicitat locuinţe primăriei, însă doar 1900 de cereri sunt eligibile.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: