Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noile radare fac din detectoare obiecte inutile

Poliţiştii gorjeni vor avea în dotare de luna viitoare patru noi radare de ultimă generaţie, care fac aproape inutile detectoarele radar. Noile aparate au venit deja la Târgu Jiu, iar agenţii care le vor folosi urmează acum cursuri pentru a se perfecţiona şi a le utiliza cât mai bine. Noile radare au localizare prin GPS, astfel că şoferii nu mai pot să conteste poziţia în care era amplasat aparatul, respectiv în localitate sau în afara acesteia.

În plus, programul informatic al radarelor permite setarea lor pentru o viteză diferită de limita din localitate şi, astfel, şoferii pot fi lăsaţi să circule cu o viteză mult mai mare şi prinşi instantaneu, fără ca detectoarele să mai aibă timp să avertizeze. De asemenea, imaginile sunt stocate pe un hard disc, noile aparate având o prememorie care înregistrează permanent până la 30 de secunde, chiar şi când aparatul este oprit, secundele respective putând fi apoi transferate instantaneu pe hardul în care sunt stocate restul imaginilor.(

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: