A murit strivit sub lama utilajului de deszăpezire

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost strivit în sâmbătă dimineaţă de un utilaj de deszăpezire în dreptul localităţii Tălpăşeşti. Victima conducea o maşină cu care transporta pâine şi la ieşirea de pe un drum judeţean în drumul naţional nu a dat prioritate utilajului de deszăpezire, pe care l-a lovit în plin. În urma impactului, şoferul a fost aruncat pe geam şi băgat sub lama utilajului. Nicolae Demidov din Băleşti a murit pe loc.

Nicolae Demidov lucra la o brutărie din Băleşti şi împărţea pâinea în fiecare dimineaţă pe la magazinele din zonă. Acest lucru l-a făcut şi sâmbătă de dimineaţă, fără să ştie că acel transport va fi ultimul. După ce şi-a încărcat maşina cu pâine a plecat pe traseul bine cunoscut. Când a vrut să iasă pe DN 67, bărbatul nu a acordat prioritate de trecere unui utilaj de deszăpezire şi a fost lovit în plin de acesta. În urma impactului, Nicolae Demidov a fost aruncat pe geam chiar pe lama utilajului, care l-a strivit pur şi simplu. ”El ieşea cu maşina cu pâine de pe un drum judeţean şi nu mi-a dat prioritate. Mi-a ieşit pur şi simplu în faţă şi nu am avut ce să-i mai fac. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Ori nu m-a văzut, ori a crezut că are timp să iasă, dar l-am lovit în plin. Nu am putut să fac nimic ca să-l evit, a fost vorba de o fracţiune de secundă”, a declarat şoferul în vârstă de numai 23 de ani care lucra pe utilajul de deszăpezire. Lăzile cu pâine au fost împrăştiate pe carosabil în locul unde s-a produs evenimentul rutier, iar circulaţia pe DN 67 a fost blocată aproximativ 2 ore.

Medicilor de pe ambulanţă nu le-a rămas decât să constate decesul victimei. Rudele bărbatului spun că acesta era un şofer extrem de prudent. „Conducea extraordinar, era atent şi prudent în trafic. Nu era obosit şi nici supărat sau nervos. Nu ne explicăm cum s-a întâmplat nenorocirea asta, pentru că el nu a lovit niciodată vreo maşină”, a declarat socrul victimei. Poliţia face cercetări.

”Ne-am deplasat la faţa locului şi din primele cercetări se pare că de vină pentru producerea evenimentului rutier soldat cu decesul unei peroane este şoferul Daciei, care nu făcut stopul când a ieşit de pe un drum judeţean pe unul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere utilajului de deszăpezire”, a declarat comisarul Sergiu Posea.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: