Bătrână bătută măr de un vecin

O femeie în vârstă de 76 de ani a ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce a fost bătută de vecinul ei. Acesta a lovit-o pe bătrână cu bestialitate până a desfigurat-o pentru că acesta a refuzat să-i dea nişte bani, motivând că nu a luat pensia. Victima a fost găsită de chiar de copiii ei care au trecut să vadă dacă aceasta este bine.

Stana Doroi are 76 de ani şi este din localitatea Plopşoru. Femeia locuieşte singură de când a rămas văduvă acum câţiva ani. Copiii ei, căsătoriţi prin satele vecine, mai trec pe la ea din când în când să-i ducă mâncare sau medicamente.

Sâmbătă de dimineaţă copiii s-au dus la bătrână ca să-i spargă lemne pentru că aceasta nu mai avea cu ce să se încălzească. Au fost şocaţi să o vadă desfigurată, zăcând jos pe podea. „ Am găsit-o bătută măr şi plină de sânge. Faţa o are desfigurată, iar pe ea are numai vânătăi. Ne-a spus că a bătut-o vecinul ei pentru că nu a vrut să-i dea bani. Ea avea nişte bani strânşi şi îi ţinea sub cap, în faţa de perină, dar nu  i-a spus de ei. L-a minţit că nu a luat pensia şi el a tăbărât cu pumnii şi picioarele pe ea. Noi credem că a încercat să şi profite de ea, pentru că are numai vânătăi în zona bazinului, a şoldurilor, şi a zonelor intime. Este un nenorocit, se ducea şi-i mânca mâncarea. E un puşcăriaş, un infractor care a fost închis de mai multe ori pentru furt”.

Vecinul Săndică, infractor periculos

Bătrâna a povestit pe patul de spital cum a fost lovită: „M-a bătut vecinul meu Săndică, că nu i-am dat banii. Voia să mi ia pe toţi. I-am spus că pensia o iau peste zece zile şi apoi a început să mă bată. A dat în mine şi cu pumnii şi cu picioarele. Noroc că m-au găsit copiii repede, că dacă nu veneau ei moartă eram. Mă dor toate, iar faţa o am umflată cu nu pot deschide ochii”.

Chiar şi medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au văzut rar astfel de cazuri de violenţă extremă. ” Femeia a fost bătură rău, chiar cu bestialitate, a transformat-o dintr-o fiinţă umană, într-un monstru”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Familia femeii va depune plângere la poliţie împotriva vecinului agresor.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: