Zeci de persoane au întârziat la serviciu din cauza drumurilor

Ninsoarea căzută ieri noapte a paralizat traficul rutier pe mai toate drumurile judeţene, iar pe cele comunale nici măcar nu s-a putut circula. Puţinele utilaje de deszăpezire au intervenit destul de târziu şi au făcut cu greu faţă nămeţilor de zăpadă de pe carosabil.

Autorităţile judeţene nu au luat nici de această dată în seamă atenţionarea cu cod galben pentru judeţul Gorj. Pe drumul judeţean care leagă comuna Câlnic de Mătăsari la primele ore ale dimineţii de ieri nu se intervenise cu nici un utilaj. Şoferii care au trecut prin zona respectivă au făcut pârtie cu maşinile personale. Mulţi dintre conducătorii auto au rămas blocaţi în trafic şi au întârziat de la serviciu. „Drumul este infernal. Nu se poate aşa ceva. A nins toată noaptea şi nu au făcut nimic. Dacă vă uitaţi bine se circulă numai pe o singură parte de pe carosabil iar aici zăpada e bătătorită de maşini că se văd urmele. Nu au băgat nici un utilaj, nu au dat cu antiderapant. Eu mi-au rupt ceva la maşină prin zăpada asta. Iar acum stau aici blocat. În faţa mea este coloană de maşini, sunt pe puţin 10-15. Nu putem urca şi stăm de aproape o oră aici şi nu a venit nimeni de la drumuri. Am înţeles că au băgat un utilaj dar a rămas şi eu înzăpezit că nu a putut face faţă nămeţilor. Nu facem nervi degeaba că nu interesează pe nimeni că noi am întârziat la serviciu două ore. Până ajungem noi se termină programul şi ne taie ziua. Din cauza lor. Pe ei nu-i interesează, dar sunt plătiţi din banii noştri”, a spus un şofer.

Minerii au întârziat la serviciu

Şi şoferii autobuzelor care trebuiau să ducă minerii la serviciu s-au plâns de faptul că drumurile judeţene sunt aproape impracticabile. Din cauză că nu s-a intervenit cu utilaje, minerii au ajuns la muncă cu două ore mai târziu. „Eu vin dinspre Miluta cu autobuzul şi de abia merg, asta pentru că îl am echipat de iarnă. Dar vă spun că este teroare. Sunt o grămadă de maşini oprite pe marginea drumului în zăpadă că nu mai pot înainta. Este nenorocire. Eu merg cu 30 de km/oră şi e vai de lume ce e aici. Autobuzele care cară minerii au făcut pârtie pe drum. Nu a venit nimeni de la drumurile judeţene. Nu au dat cu nimic. Nici măcar un plug nu au băgat, nu mai zic de utilaje. Eu trebuia să ajung la 6.30 cu minerii în carieră că încep serviciu şi deja am întârziat o oră. Este moarte de om vă spun că e groaznic”, a spus şoferul autobuzului.

Cei de la drumuri se apără însă şi susţin ca de obicei că s-a lucrat toată noaptea la deszăpezirea drumurilor dar fără rezultat.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: