Norocul codaşului! Energia câştigă la masa verde!

Energia Târgu-Jiu a câştigat, la masa verde, meciul cu Steaua Bucureşti. Federaţia Română de Handbal a dat o decizie surprinzătoare la doar o zi după ce Energia a pierdut pe terenul Stelei, scor 28-29.  Echipa din capitală a fost sancţionată de comisiile FRH, după ce l-a folosit în etapa a 18-a pe Eremia Pîrâianu. Jucătorul Stelei avea de plătit o amendă către federaţie încă de anul trecut. Stelistul nu şi-a plătit amenda şi formaţia bucureşteană a pierdut meciul.

O eroare a Stelei a făcut să piardă meciul cu Energia, deşi l-a câştigat pe teren. Mai mult, Steaua a fost penalizată cu un punct în clasamentul Ligii Naţionale şi riscă astfel să rateze accederea în play-off. În urma acestei decizii, Steaua Bucureşti rămâne cu 18 puncte şi coboară două locuri în clasament, de pe 8 pe 10, în timp ce Energia rămâne pe penultimul loc al Ligii, dar are acum 12 puncte în cont. 

Doru Geamănu, preşedinte secţia de handbal Energia, crede că într-un fel s-a făcut dreptate. “Pentru noi este un lucru îmbucurător şi considerăm că într-un fel s-a făcut dreptate, mai ales în ceea ce priveşte delegările arbitrilor la ultimele meciuri pe care le-a avut echipa noastră“. Această decizie ajută pe moment, dar jocul echipei trebuie să nu mai fie atât de slab dacă vrea să-şi revină. „O decizie care vine în avantajul nostru, dar care nu rezolvă însă problemele pe care noi le avem la echipă în momentul de faţă. E o hotărâre a federaţiei care pe noi ne ajută. Astfel, avem ocazia să acumulăm mai multe puncte în perspectiva meciurilor din play-out. Vedem ce se întâmplă în continuare, ce puncte putem să mai acumulăm şi de ce nu să sperăm, din nou, la un loc de play-off”, mai spune Doru Geamănu, preşedinte secţia de handbal Energia.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: