Nou termen de finalizare a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

Lucrările de modernizare și extindere a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, ce aveau termen de finalizare aprilie 2017, au fost prelungite cu încă trei luni. Conform graficului de lucrări, constructorul a avut la dispoziție zece luni să predea această investiție. Termenul a fost depășit și mai este mult până la finalizarea lucrărilor. Executantul investiţiei este SC Grup Primacons din Slatina. Lucrarea este finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI) și presupune extinderea capacității Sălii Sporturilor de la 770 de locuri la 1250 de locuri, modernizarea vestiarelor și a grupurilor sociale.

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu spun că termenul de finalizare al lucrărilor a fost prelungit de investitor. „CNI a prelungit termenul de finalizare al lucrărilor până la sfârșitul lunii iulie. Deci sunt în termen. S-a prelungit cu perioada aferentă zilelor de iarnă când nu s-a putut lucra la anumite lucrări. În general, acolo unde termenul este depășit, CNI ia penalități de la constructor, dar acum nu este cazul”, a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din Primăria Târgu Jiu.

Compania Națională de Investiții a alocat în jur de 10 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea Sălii Sporturilor. Și Primăria Târgu Jiu a contribuit cu circa 500.000 de lei.

Galerie foto





Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: