Strategie! Cum își atrage un liceu din Gorj viitorii cursanți

Conducerea Liceului Tehnologic din Turburea şi  autoritățile locale au pus la cale un plan pentru a atrage absolvenţii de gimnaziu în comună. Elevii de clasa a VIII-a din comunele învecinate vor fi angrenaţi în competiții sportive, dotate cu premii. Prima întrecere, de fotbal, va avea loc duminică, 5 mai.

La turneul de fotbal care se va desfășura pe baza sportivă de la Turburea au fost invitate echipe de la opt școli din zonă, din: Bărbătești, Aninoasa, Săulești, Țânțăreni, Brănești, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Târgu Jiu, etc. Competiția sportivă a fost organizată pentru a atrage cât mai mulți absolvenți de gimnaziu către Liceul Tehnologic Turburea. „Am chemat la competiția de fotbal «Cupa Liceului Tehnologic Turburea» echipe din toate comunele de pe lângă Turburea, să promovăm liceul nostru. Am achiziționat 100 de tricouri, pentru fiecare copil participant, dar și diplome. Locul I, II și III vor primi treninguri, echipamente sportive, mingi. Le vom da și câte un pliant. A fost ideea mea, pentru a promova liceul, să-i atragem, să urmeze studiile liceale la Turburea”, a declarat Gheorghe Benegui, directorul adjunct al Liceului Tehnologic Turburea.  

În data de 14 mai va fi organizată și o competiţie de cros. Primăria Turburea a alocat 25.00 de lei pentru premiile ce vor fi acordate în cadrul competiţiilor sportive. Liceul Tehnologic Turburea a înființat pentru anul școlar viitor o clasă de a IX-a liceu și una de școală profesională.

Vizualizări: 3,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: