Criză de forţă de muncă în Gorj. Firmă: „Dăm salarii la timp, avem urgent nevoie de personal”

Societatea care ridică noile blocuri ANL din Târgu Jiu are urgent nevoie de muncitori. Firma doljeană caută să angajeze în jur de 15 persoane, pe diferite meserii, însă întâmpină  dificultăţi. Salariul mediu este de circa 1.700-1.800 lei, iar contractele de muncă oferite sunt pe perioadă nedeterminată.

Societatea SC Nocavar T Impex SRL, cea care execută  lucrările de construcție la noile blocuri ANL din zona Narciselor din Târgu Jiu, caută personal. Firma are deja circa 30 de salariați și mai are nevoie de fierari, dulgheri, instalatori, electricieni, zugravi, etc. Administratorii societății doljene sunt dispuși să asigure inclusiv cazare. „Suntem deficitari la capitolul forță de muncă, pe toate meseriile. Facem apel la cei din zonă, din județele limitrofe, să vină cu toată încrederea să se angajeze în orice meserie, inclusiv forță de muncă necalificată. Asigurăm contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, cu salariile plătite la zi, toate condițiile de protecție, de securitate, eventual se asigură cazarea la cei care sunt din alte zone”, a declarat Nicolae Martinescu, subinginer în cadrul societății SC Nocavar T Impex SRL.

„Ne chinuim să atragem forţă de muncă”

Cazarea muncitorilor din alte localități se face în module cu grup sanitar, bucătărie, în garsoniere sau apartamente. „Ne chinuim să atragem cât mai multă forță de muncă, chiar dacă este și necalificată. Împreună îi vom ajuta să ajungă la un anumit nivel de calificare, ca să ne atingem obiectivele. Nu știu de ce nu sunt interesați; văd că sunt oameni care preferă să stea decât să muncească”, a mai spus reprezentantul societății craiovene. 

Galerie foto



Vizualizări: 18,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: