Noul director al Centrului „Brâncuși“, ales de oamenii de cultură

Municipalitatea din Târgu Jiu se pregătește de organizarea unui nou concurs pentru șefia Centrului de Cultură ”Constantin Brâncuși”. Actualul director Ovidiu Popescu este în prezent la serviciu având obligația legală de a munci pe timpul celor 30 de zile de preaviz, chiar dacă și-a dat demisia și a cerut rezilierea contractului de management.

Centrul de Cultură ”Constantin Brâncuși” va avea un nou manager imediat ce preavizul actualului director Ovidiu Popescu va fi finalizat. Între timp însă, până la organizarea unui nou concurs, interimatul va fi asigurat ca de fiecare dată de către Teodora Ciobanu. ”Actualul director este obligat să vină la serviciu pe perioada celor 30 de zile de preaviz. O să se organizeze un nou concurs însă de data aceasta le vom cere părerea la mai mulți oameni de cultură pentru a ști exact ce vor. Între timp, Teodora Ciobanu va asigura interimatul instituției, s-a prezentat încă de ieri să vadă despre ce este vorba pentru a continua actualele activități cu succes”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Cert este că actualul director, Ovidiu Popescu, a cerut și rezilierea contractului de management. ”Ovidiu Popescu a cerut rezilierea contractului din motive medicale. Era un contract pe perioadă determinată”, a adăugat Ramona Evulescu.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: