Un angajat de la primăria Cărbuneşti a plătit o amendă cu părul

Directorul societății de salubrizare din Târgu Cărbunești a fost tuns la chelie după ce a primit amendă de la Garda de Mediu pentru deșeurile depozitate necorespunzător. Pentru că nu l-a putut da afară pentru amenda de 400 de milioane, primarul Mihai Mazilu l-a pus pe om să se radă în cap și să își lase mustață, așa ca a sa. Isprava din Cărbunești o cunoaște toată lumea, însă cei doi nu vor să recunoască. Directorul Nicolae Drăgoescu este poreclit mai nou prin oraș Prigoană, iar primarul Mazilu se amuză de chelia omului.

Nicolae Drăgoescu, directorul SC Salubris Gilort din Târgu Cărbunești, a plătit cu podoaba capilară amenda încasată de la Garda de Mediu. Noua înfățișare a directorului,  ras în cap și cu mustață, îl amuză la maxim pe primarul din Cărbunești, care nu recunoaște însă că a fost capul răutăților în această poveste. ”De bună voie și nesilit de nimeni s-a ras în cap și și-a lăsat mustața. Nu i-am spus eu să o facă. Eu i-am urat de sănătate. Eu provin dintr-un mediu în care am lucrat cu peste 3000 de oameni. Dar cine l-a pus- Așa a vrut el. Nu i-a prea crescut părul. A spus că își ține chelia deasă. Decât un păr rar mai bine o chelie deasă”, glumește primarul Mazilu pe seama directorului de la Salubris. Sugerează însă că a fost un fel de auto-pedepsire, nefiind vorba despre o răzbunare. ”Dumnealui și așa avea probleme cu părul și decât un păr rar mai bine o chelie deasă. Chiar îl prinde acum. Nu i-am dat niciun fel de sugestie, nu i-am spus absolut nimic, dar s-ar părea că a fost metoda dumnealui de autopedepsire”, mai spune edilul.

Chiar și cu noul look, directorul Drăgoescu nu este supărat pe primar. Se bucură că nu a fost schimbat din funcție. ”Dânsul a fost supărat atunci că și dânșii au luat amendă și au considerat că din cauza mea și au vrut să mă schimbe. Până la urmă AGA și-a spus cuvântul. Altă măsură nu a luat, doar să plătească amenda”, susține Nicolae Drăgoescu. Spune că sunt doar zvonuri răspândite de lumea care l-a poreclit mai nou Prigoană. ”Spun că semăn cu Prigoană pentru că mi-am lăsat mustață. Sunt doar glume nesărate”, mai menționează directorul.

”A greșit și și-a recunoscut greșeala, toți cei 12 nu au fost de acord și dumnealui a rămas în continuare managerul societății Salubris. M-am supărat pe el”, susține edilul.

AMENDĂ

Pentru depozitarea deșeurilor la fosta groapă de gunoi, închisă în urmă cu doi ani de zile, societatea SC Salubris Gilort din Târgu Cărbunești a fost sancționată de Garda de Mediu Gorj cu 800 milioane lei vechi, iar Primăria Târgu Cărbunești a primit 400 milioane lei vechi amendă.  Amenda a fost  contestată în instanță de primar, sperând că va primi banii înapoi.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: