Noul preşedinte al PRM se simte jignit dacă este numit „omul PSD-ului”

Noul şef al PRM Gorj, Dumitru Dascălu, a ieşit ieri la rampă cu primele declaraţii pe care le face după ce Corneliu Vadim Tudor l-a numit în fruntea organizaţiei. Proaspătul preşedinte interimar a spus răspicat că se consideră jignit dacă cineva insinuează că el ar fi „omul PSD”-ului în PRM.

Dumitru Dascălu a fost şi este preşedinte al organizaţiei municipale Târgu Jiu a PRM, vicepreşedinte al filialei judeţene, consilier judeţean şi, mai nou, lider de organizaţie judeţeană.

Noul preşedinte promite că va merge el în teritoriu şi va clarifica lucrurile la faţa locului, deocamdată el declarând tranşant că nu este „omul PSD-ului” şi că cine îi spune aşa ceva îl jigneşte. Dascălu a precizat ieri că susţinerea pe care a acordat-o social-democraţilor în ultima perioadă a făcut-o doar în calitate de consilier judeţean şi doar pentru că aşa au decis şefii de la Bucureşti ai partidului. Dascălu a menţionat că, deocamdată, interesele membrilor PRM sunt apropiate de cele ale celor de la PSD, motiv pentru care cele două partide vor colabora cel puţin la nivel de judeţ. „Pentru mine e o mare jignire să mi se spună că aş reprezenta alt partid în cadrul PRM. Sunt naţionalist şi nu voi permite ca Partidul România Mare să devină remorca cuiva în Gorj”, a menţionat liderul interimar, care a precizat şi că îşi doreşte ca perioada sa de interimat să fie cât mai scurtă, asta însemnând că filiala va organiza alegeri interne în lunile următoare, deşi s-au mai văzut interimate pe perioade mult mai mari de timp. Fugaru i-a dat acestuia replică.

„El este jignit- Păi eu cum să fiu când aflu că el a fost propus preşedinte al filialei fără ca să mă fi întrebat şi pe mine cineva de la centru ceva. Au ştiut cei de la centru aşa din senin că Dascălu e bun de preşedinte aici- Sau atunci, când a fost în Consiliul Judeţean, stabilim una la partid şi în şedinţă Cornel Popescu de la PSD propune un membru PRM despre care noi nu discutasem la filială. Acel membru a avut nenumărate convorbiri cu Ion Călinoiu şi cu alţii de la PSD. Era telefonul partidului, iar pe mine nu mai mă sunaseră de pe la Crăciun cred. Cine e mai jignit, eu sau cine spuneţi dumneavoastră-”, întreabă retoric fostul preşedinte Ion Fugaru.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: