Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noul stadion din Târgu Jiu, inaugurat cu Celtic sau Galatasaray

Noul stadion din Târgu Jiu, aflat în construcţie, va fi inaugurat în februarie 2017. Clubul Pandurii pregăteşte deja un meci inaugural în compania unei echipe mari, a dezvăluit preşedintele Narcis Răducan.

Două mari stadioane sunt în construcţie în zona Olteniei, la Târgu Jiu şi la Craiova. Arena din Târgu Jiu va fi inaugurată în februarie 2017, susţine preşedintele Narcis Răducan. „Cu stadionul, in luna decembrie va fi gata, dar fara finisaje. Apoi, până în luna februarie se va munci intens pentru a fi gata in totalitate. Vrem sa jucăm returul pe noua arenă. Am contactat deja câteva echipe cu nume pentru a inaugura acest stadion, Celtic, Galatasaray, si nu ne mai rămâne decât să sperăm că vom avea gata stadionul in luna februarie 2017”, a declarat Narcis Raducan, la „Executii in direct”.
La Târgu Jiu va fi al 5-lea stadion modern din România, după ”Arena Naţionala” (Bucuresti), ”Ilie Oana” (Ploiesti), ”Cluj Arena” (Cluj) si ”Ion Oblemenco” (Craiova). Stadionul din Targu Jiu a fost proiectat de aceeaşi companie care a proiectat şi Cluj Arena. Noul stadion cu 13.000 de locuri va fi construit din bani publici, Compania Nationala de Investiţii alocând 20 de milioane de euro pentru acest proiect.

Vizualizări: 4,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: