Târgul săptămânal de la Ploștina, închis

Primăria Municipiului Motru a decis să suspende, de sâmbătă, activitățile în târgul săptămânal de la Ploștina, în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Măsura se aplică până la finalul lunii, cu posibilitate de prelungire.

În plus, de vineri, se suspendă activitatea Clubului Pensionarilor din sediul Casei Multiculturale Motru, dar și audiențele de la sediul primăriei.

„În ceea ce privește activitatea de relații cu publicul, audiențele se suspendă până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția COVID-19, iar petițiile, precum și orice alte cereri adresate instituției vor fi transmise în scris sau electronic pe adresa de email [email protected] sau la registratură. Cererile privind eliberarea de adeverințe sau orice alte documente, însoțite de numărul de telefon al solicitantului, vor fi depuse la registratură, iar răspunsul la acestea va fi ridicat, în termenul legal, din același loc. În situația în care acestea vor fi soluționate într-un timp mai scurt, solicitanții vor fi contactați telefonic de către angajații Primăriei Municipiului Motru”, a transmis primarul Gigel Jianu.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: