Nu au avut probleme să se impună la Baia Mare

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut mari probleme să se impună la Baia Mare în fața nou-promovatei Minaur. Fiind vorba de o echipă mai slab clasată, echipa lui Florin Stângă ar fi trebuit să se impună mai clar dar a reușit să marcheze abia după 45 de minute de joc.

A fost dezamăgire mare la Minaur Baia Mare în urma rezultatului cu formația ACS Viitorul Târgu Jiu, aceasta venind după unele jocuri foarte slabe, în care a adunat foarte puține puncte. Minaur Baia Mare era favorită prin prisma faptului că juca acasă dar a fost condusă și la două goluri, în urma reușitelor lui Florin Răsdan și Paul Mitrică, din minutele 45+1 și 69.

Doar în minutul 90 a reușit formația din Maramureș să puncteze, prin Muacir Abdul Pacheco Cassama. La conferința de presă, antrenorul secund trimis de Mihai Iosif să vorbească presei, Vlad Ungureanu, a remarcat începutul bun făcut de echipa sa, în mod diametral opus cu partidele anterioare, când Minaur Baia Mare începea slab dar termina în forță, însă, cu toate acestea, a mai înregistrat o înfrângere și rămâne în rândul echipelor cu ”șanse” să retrogradeze.

Cele două echipe se vor întâlni și în partea a doua a sezonului, după încheierea sezonului regulat, urmând să lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: