Nu-l poate vinde! CE Oltenia caută chiriaş pentru hostel Maiami

Complexul Energetic Oltenia organizează, din nou, licitaţie publică deschisă, pentru închirierea hostelului Maiami, situat în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar pe Axa Brâncuşi. Hostelul de trei stele aduce numai pierderi, dar nu poate fi vândut, pentru că este pus gaj la bancă pentru un credit contractat în urmă cu zece ani de către companie.

Unitatea hotelieră are o capacitate de cazare de 64 de locuri şi dispune de sală de protocol şi restaurant de 80 de locuri. Preţul de pornire al licitaţiei este de 332.228,64 lei/an, fără TVA şi fără utilităţi. Mai precis, chiria lunară porneşte de la 27.685,72 lei. Cei interesaţi pot depune oferte până pe data de 10 octombrie 2019. Nu este pentru prima dată când CE Oltenia încearcă să găsească un chiriaş pentru imobilul de pe Calea Eroilor, în spaţiul public vorbindu-se inclusiv de interesul omului de afaceri Nicolae Sarcină pentru acest hostel.

Mai mult, acţionarii Complexului Energetic Oltenia vor analiza în şedinţa de luni propunerea Directoratului privind scoaterea la vânzare a unor active, terenuri şi clădiri, care nu mai sunt de folos în activitatea de producţie a societăţii. Este vorba de căminele de nefamilişti, casa de oaspeţi şi cantinele de la Turceni, dar şi despre restaurantul de la Săcelu.

Vizualizări: 2,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: