Nu mai au voie să ia acasă maşina de serviciu

Autoturismele din dotarea Primăriei Târgu Jiu nu mai pot fi luate acasă de şefii din instituţie, după terminarea programului de lucru. Este vorba de o dispoziţie a primarului Marcel Romanescu, care a fost pusă în aplicare la începutul acestei săptămâni. Măsura este valabilă atât pentru primar, cei doi viceprimari, cât şi pentru directorii din instituţie.

Maşinile de serviciu vor trebui să rămână garate după ora 16:00 în parcarea primăriei, respectiv în spaţiile special amenajate de la direcţiile din subordine, respectiv Direcţia de Patrimoniu, de Protecţie Socială şi Direcţia de Venituri. Maşinile de serviciu, în jur de 15, sunt utilizate de regulă de directorii din primărie, de cei ai direcţiilor subordonate, de şefii de servicii, însă şi primarul Marcel Romanescu şi cei doi viceprimari vor trebui să se conformeze noii dispoziţii. „După program, se parchează în curtea primăriei sau în curtea direcţiilor din cadrul primăriei. Am dat această dispoziţie pentru că de foarte multe ori maşinile plecau din primărie şi nu ştiam unde ajung. După program, pentru că în timpul programului fiecare poate să meargă cu maşina unde are sarcină de serviciu”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Edilul spune că în situaţia în care este nevoie de utilizarea autoturismelor primăriei şi după program, acestea pot fi luate, dar acest lucru trebuie consemnat într-un registru.

„Consemnează la primărie faptul că iau maşina, locul în care se deplasează şi pot să ia maşina. Nu mai parchează la ei acasă. La ora 16:00 lasă cheia la poartă şi dacă au nevoie folosesc maşina, dar îşi notează la poartă unde pleacă. Măsura se aplică de la primar în jos. Nu toate deciziile pe care le iau sunt pe placul unora, dar trebuie să le respecte”, a mai spus primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: