Un nou investitor la Rovinari. Va angaja 700 de persoane

O nouă fabrică de componente auto îşi va deschide porţile la Rovinari, de anul viitor. Investitorii fac demersuri să cumpere spaţiul de care au nevoie şi au în plan să angajeze 700 de persoane. Vor asigura transport gratuit celor care aleg să muncească în Rovinari.

Firma îşi va începe activitatea din primăvara anului viitor. Investitorii au făcut un studiu în zonă şi nu cred că se vor chinui prea mult să găsească forţă de muncă. Pentru cei care vor veni la Rovinari din localităţile limitrofe, societatea le va asigura transport gratuit.

„O nouă investiţie va avea loc în spatele stadionului de la Rovinari. Investitorii sunt deja în curs de contractare să cumpere aproximativ cinci hectare de teren şi anul viitor, pe această vreme, ar trebui să avem înfiinţate la Rovinari 700 de locuri de muncă. Din punctul meu de vedere, acest lucru ne-ar schimba cu totul percepţia, economia şi viaţa din oraşul Rovinari. Aceste investiţii ne dezvoltă din toate punctele de vedere. Piaţa imobiliară a crescut, nu mai sunt apartamente de închiriat, vin foarte mulţi tineri către oraş din zonele limitrofe”, a declarat primarul Robert Filip.

În prezent, şi fabrica de volane din Rovinari mai are nevoie de angajaţi. Vrea să dubleze numărul salariaţilor până la finalul acestui an. Edilul Robert Filip speră ca firma să reuşească să formeze profesional viitorii angajaţi la Rovinari, să nu mai fie nevoiţi oamenii să meargă în Braşov: „Lucrează 260 de oameni la fabrica din Rovinari. Vor mai angaja până la 450 de oameni până în decembrie. Îi rog pe toţi oamenii din Rovinari şi zonele limitrofe să vină cu un CV la fabrică, să susţină interviul şi să facă un efort să facă acele cursuri la Braşov. Sperăm ca, din luna decembrie, oamenii să poată face cursurile la Rovinari”.

Vizualizări: 17,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: