Nu se gândește la prelungirea contractului cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este oficial în lupta pentru titlu, dar nu toţi jucătorii vor neapărat să prelungească contractele. Un jucător de bază de la Craiova spune că este comcentrat  pe munca de la echipă şi a refuzat propunerile de prelungire din partea clubului.

Jucătorul Universității Craiova, Ivan Martic,  este convins că stadionul  din Bănie va fi plin la derby-ul cu CFR Cluj și spune că pentru un succes el și colegii săi trebuie să aibă o atitudine exemplară.

Lui Ivan Martic îi expiră contractul în vară și spune că nu se gândește acum dacă și-l va prelungi, fundașul dreapta declinând până acum propunerile venite din partea conducerii din Bănie. „Nu mă gândesc ce va fi de la vară. Acum sunt concentrat la ce avem de făcut ca echipă şi îmi doresc să câştigăm un trofeu anul acesta“, a spus Martic, prezent, împreună cu Pigliacelli, Koljic și Mihăilă, la evenimentul de lansare a abonamentelor pentru play-off.

„Nu ştiu dacă vom ieşi campioni, dar ne dorim acest lucru. Prima dată trebuie să ne gândim la meciul cu CFR, care este foarte important. După o să facem pas cu pas şi o să vedem unde ajungem. Suporterii sunt mereu lângă noi, iar acum, că avem trei victorii consecutive, vin şi mai mulţi. O să fie stadionul plin cu CFR şi o să fie spectacol. De aceea trebuie să le facem suporterilor cadou o victorie. Am ştiut mereu ce echipă avem, una foarte puternică, şi nu sunt surprins că suntem pe locul doi. Avem nevoie de unitate ca să o învingem pe CFR şi de un presing foarte bun. Trebuie să luptăm pentru fiecare minge, iar cu suporterii în spate câştigăm 100%“, a declarat Martic, care a fost rezervă la meciul de la Iași, fiind victima regulii under 21, care l-a propulsat în primul 11 pe Ștefan Vlădoiu, în condițiile în care Mihăilă a fost indisponibil.

Vizualizări: 1,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: