Gilortul nu va mai juca  amicalul cu Tractorul Cetate

Gilortul Târgu Cărbuneşti avea programat pentru marţi un nou meci amical cu o formaţie de Liga 3, Tractorul Cetate.  Din păcate  suporterii Gilortului nu vor putea să vadă marţi jucătorii decât la un antrenament, pentru că oaspeţii au anunţat că nu mai pot face deplasarea.

Pentru că în week-end cei de la Gilortul nu au disputat nici un meci amical, antrenorul Mario Găman şi-a dorit să joace măcar la mijlocul săptămânii o partidă de verificare.

După ce, în primele meciuri de verificare, cei de la Cărbunneştiu au reuşit o  victorie, o înfrângere și un egal, și au primit apoi trei zile libere, acum aşteptau să dispute al patrulea amical al iernii, cu Tractorul Cetate.

Din păcate, meciul programat pentru marţi pe stadionul din Cărbuneşti nu se va mai disputa pentru că luni seara oaspeţii au anunţat că nu se pot prezenta. „În jurul orei 19:00, oficialii formației Tractorul Cetate au anunțat că din motive organizatorice nu se mai pot deplasa mâine la stadionul Cristinel Răducan în vederea disputării jocului amical ce fusese programat pentru ora 13:00. Regretăm că nu vom mai putea să îi vedem pe băieții noștri în disputa programată inițial pentru mâine, dar îi înțelegem și pe cei de la Tractorul”,  au anunţat cei de la Gilortul pe pagina oficială, informând astfel suporterii că pot vedea totuşi la lucru jucătorii lui Mario Găman la un antrenament care va fi programat aproximativ  la ora  jocului care trebuia să se dispute marţi.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: