Pandurii aşteaptă verdictul FRF cu privire la transferuri

Pandurii Târgu Jiu are  mari probleme de lot dacă federaţia nu va aproba transferul jucătorilor care s-au pregătit la Târgu Jiu în perioada de iarnă. Mai mult de jumătate dintre tinerii din lotul actual sunt ori jucători împrumutaţi sau nou veniţi, ori juniori ai clubului.

Problema legitimării jucătorilor şi a transferurilor este cea care dă dureri de cap celor de la Pandurii, care nu au scăpat încă de interdicţia de a legitima jucători şi nu se pot baza nici pe tinerii Under 19 ani pe care îi au în pregătire acum, dacă FRF nu le aprobă măcar aceste transferuri.

Antrenorul principal Călin Cojocaru nu înţelege de ce nu sunt lăsaţi să joace măcar aceşti tineri, şi chiar a mers personal la Bucureşti vineri pentru a discuta această problemă. “ Clubul nostru a primit această sancţiune pentru că a făcut unele greşeli. Ştim acest lucru, dar sancţiunea este prea dură. Să nu lăsăm nişte copii să joace fotbal mi se pare prea mult. Nu suntem absurzi, vrem să legitimăm doar juniori şi avem acordul majorităţii cluburilor. Nu ştiu de ce nu am avea ok-ul să putem să legitimăm. Dacă se retrage echipa din Liga 2, juniori tot nu pot fi legitimaţi, deşi sancţiunea s-a primit pentru acest eşalon”, a spus Cojocaru după ultimul meci, antrenorul rămânând totuşi optimist că problema se va rezolva luni: „Speranţa moare ultima, eu cred că aceşti copii merită să joace fotbal şi trendul federaţiei a fost acesta, să le dea posibilitatea mai multor tineri să joace la un nivel cât mai bun, ca să crească”.

Dacă nu îi va putea legitima pe jucătorii aduşi în această iarnă, şi pentru aceştia va fi o problemă pentru că nu mai au timp să găsească alte echipe. Cătălin Iovicin, Alexandru Achiriloaei,  Matei Babaua, Alexandru Catrici, Aurel Pirciu, Alexandru Bodea, Borisav Zlataric, James Okeke, Korede Adedoyin şi Steven Goma sunt jucătorii care nu vor putea evolua pentru Pandurii, dacă FRF nu dă luni acordul pentru a putea fi transferaţi de gorjeni.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: