Pandurii, eşec şi în ultimul amical al iernii

Pandurii Târgu Jiu a pierdut şi ultimul meci al perioadei de pregătire, fiind  învinsă la Târgu Jiu de formaţia de Liga 4, Petrolul Bustuchin. Oaspeţii de la Bustuchin aspiră la prima poziţie din clasamentul ligii judeţene şi s-au impus în faţa formaţiei de Liga 2,  scor 1-0.

Pandurii nu a încheiat foarte bine seria de meciuri amicale ale iernii. Numai în ultima săptămână gorjenii au fost învinşi de două ori, de o aspirantă la Liga 2, CSM Slatina, dar şi de una dintre pretendentele la promovare din Liga judeţeană, Petrolul Bustuchin. Ultimul meci de verificare a avut loc sâmbătă, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, acolo unde s-au disputat majoritatea meciurilor amicale ale acestei ierni.

Singurul gol al meciului a fost marcat în prima repriză de Ion Gâlcescu, atunci când pe teren antrenorul Călin Cojocaru a trimis majoritatea jucătorilor păstraţi la Pandurii din turul acestui sezon. Iovicin – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Patrick Popescu, Şendroiu, Kazuki Takahashi, Trancă, Tănăsoiu şi Bodea, sunt cei care s-au regăsit în formula de start a celor de la Pandurii, doar portarul Iovicin şi atacantul Bodea fiind dintre jucătorii nou veniţi la echipă în perioada de iarnă.

În partea a doua a meciului Cojocaru a trimis pe teren ttoţi ceilalţi jucători disponibili: Achiriloaei, Opriţa, Okeke, Peia, Cornicioiu, Nicolae Cotolan, Leonard Gheorghe, Pirciu, Cristian Ştefan, Babaua, Zlataric şi Goma.

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: