CSM Târgu Jiu a reziliat contractul unui jucător cu experienţă

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu se va mai baza în partea a doua a campionatului pe jucătorul Kilyen Ors. Clubul târgujian a  anunţat  luni încheierea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu jucătorul.

Unul dintre jucătorii de bază ai echipe locale de baschet din prima parte a sezonului, Kilyen Ors, se va despărţi de gruparea gorjeană. Acesta era unul dintre jucătorii experimentaţi din lot, el avoluând între 2014 și 2017 pentru Tiszaújvárosi Phoenix KK, în cel de-al 2-lea eșalon al Ungariei. Kilyen Ors a revenit la BC Mureș la începutul sezonului 2017-2018 iar la finele lui ianuarie 2018 a ales să joace pentru BCM U FC Argeș Pitești în calitate de jucător U23. În 2019 a revenit la CSM Târgu Mureș, pentru ca din vara lui 2019 să activeze la CSM Târgu Jiu, până în luna februarie a acestui an.

Site-ul oficial al CSM a anunţat luni despărţirea pe cale amiabilă a părţilor, rezilierea intrând în vigoare din data de 14 februarie: „CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Kilyen Ors. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 14 februarie 2020. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Kilyen Ors pentru contribuţia avută şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Kilyen Ors!”

Venit la CSM Târgu Jiu la începutul sezonului de la Târgu Mureş, baschetbalistul care poate evolua pe poziíile 1-2 , a avut o medie de 2,7 puncte pe meci şi un indice de eficienţă de 2.6.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: