Nuntă de Aur pentru vârstnici, de Dragobete

Cele mai longevive cupluri din Târgu Jiu vor fi sărbătorite şi în acest an de către  municipalitate. Vârstnicii sunt aşteptaţi să se înscrie la Nunta de Aur până pe data de 22 februarie, când va avea loc evenimentul. Cheltuielile legate de organizare au fost estimate la aproximativ 40.000 de lei.

Primăria Târgu Jiu va organiza şi în acest Nunta de Aur pentru cuplurile care au împlinit sau împlinesc în acest an 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul va avea loc pe data de 22 februarie. În această perioadă longevivele cupluri vor trebui să depună la primărie cereri însoţite de copii ale actelor de identitate şi  ale certificatelor de căsătorie. Condiţiile esenţiale pentru ca vârstnicii să fie sărbătoriţi de către municipalitate sunt: să aibă domiciliul în Târgu Jiu şi să nu mai fi participat la o altă ediţie a Nunţii de Aur. „Ca şi în anii trecuţi, sărbătorim Dragobetele pentru cei care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Înscrierile se fac până pe data de 22 februarie când va avea loc evenimentul. Condiţiile esenţiale de participare sunt: să aibă domiciliul în Târgu Jiu şi să nu mai fi participat la o altă ediţie a Nunţii de Aur”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Slujba religioasă de reînnoire a jurămintelor va avea loc la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe Calea Eroilor, iar petrecerea la un restaurant de pe raza municipiului. Fiecare cuplu va primi câte o diplomă de fidelitate, un premiu în valoare de 500 de lei şi o fotografie de grup pentru albumul de familie. De asemenea, reprezentanţii municipalităţii vor oferi doamnelor câte un buchet de flori.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: