O echipă, doi antrenori, două programe de pregătire

Condescu l-a pus pe Grigoraş antrenor, dar nu-l convinge pe Badea să plece fără pretenţii. Pandurii are astfel în acte doi antrenori principali, lucru care nu pare să-l deranjeze pe Condescu. Badea s-a prezentat luni la stadion, e dispus să primească mai puţin decât cei 100 de mii de euro din clauza de reziliere, dar nu-i convine oferta bossului de la Pandurii.

„O echipă poate avea şi 3-4 antrenori dacă-şi permite!” Asta spunea Condescu înainte să-l instaleze pe Grigoraş. Bossul pandurilor ar vrea să scape de Badea fără să-i dea despăgubiri dar acesta din urmă nu e de acord.

Badea a venit la reunire

Surprize, surprize la antrenamentul de luni al pandurilor. Încă antrenor cu acte în regulă al echipei, Ionuţ Badea s-a prezentat la ora 17 la stadion. Motivul oficial era legat de o discuţie cu Condescu însă Badea avea un plan „bine structurat” cum îi place tehnicianului argeşean să spună. A venit la ora reunirii pandurilor pentru a nu putea fi acuzat ulterior de Condescu că nu s-a prezentat la echipă! Mai mult tehnicianul a făcut şi un program de pregătire al echipei pe care l-a trimis pe adresa clubului. Badea e foarte atent la aceste detalii pentru a nu putea fi acuzat de nimic. „Până să reziliez înţelegerea cu Pandurii, sunt încă antrenorul echipei. Am o înţelegere verbală cu domnul Condescu şi sper să se rezolve pentru că nu mă prevalez de clauze” spunea Badea luni după amiază iar ieri a venit cu completări: ”Nu voi pleca cu echipa în Antalya. Eu am trimis programul meu de pregătire la club dar dacă acesta nu e respectat, nu e problema mea.”

Grig s-a sfătuit cu Badea

Badea şi Condescu s-au întâlnit în cursul serii de marţi, dar nu au căzut la pace. Mai mult ieri dimineaţă Badea susţine că trebuia să aibă loc o nouă întâlnire la care Condescu nu a ajuns. Cu o clauză de reziliere de 100 de mii de euro, Badea ar fi dispus să plece şi pentru o sumă mai mică dar bossul pandurilor nu e de acord să-i achite despăgubiri. Până să plece de la Târgu Jiu, Badea a fost sunat de o parte din elevii săi pentru care fostul tehnician era ca un mentor şi care regretă acum plecarea acestuia. Badea nu-i poartă ranchiună lui Grigoraş, cu care a discutat de altfel la telefon în ultimele zile. „Dacă conducerea a considerat că eu nu mai sunt valid pentru Pandurii la ora actuală nu-i nicio problemă. Poate noul staff tehnic va găsi echilibrul pe care nu l-am găsit eu” a mai declarat Badea cu referire la cele două loturi de jucători care au fuzionat în vară.

11 meciuri – a rezistat Badea la Târgu Jiu timp în care a reuşit o victorie, 3 egaluri şi 6 înfrângeri în campionat şi a calificat echipa în optimile Cupei României.

100 de mii de euro – e clauza de reziliere a contractului lui Ionuţ Badea cu Pandurii, de zece ori mai mică decât a spaniolului „problemă” de la Vaslui, Lopez Caro.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: