Hagi i-a dat premiu celui care i-a eliminat echipa din cupă

Ziua de 22 septembrie va rămâne pentru brazilianul pandurilor Alexandre Cardoso una de neuitat. A primit un premiu din mâna lui Gică Hagi, românul pe care îl ştia de la televizor şi din poveştile  fotbaliştilor care au jucat contra sa. Nici o întâlnire cu marele Ronaldo nu ar egala bucuria pe care i-a făcut-o Hagi acordându-i acest trofeu.

Regele i-a acordat lui Cardoso trofeul pentru cel mai bun jucător al meciului din cupă, făcând un mare gest de fairplay şi premind chiar pe cel care i-a eliminat echipa din cupă.  „Aşa e fotbalul, trebuie să avem mereu fairplay în noi chiar dacă am pierdut. El e fericit şi merită felicitări pentru ce a făcut, a marcat două goluri, iar ca fundaş să înscrii de două ori e o mare performanţă. Eu îi urez mult succes în continuare”, a spus Hagi la premiere, urările fiind făcute în portugheză, aspect care l-a făcut pe Cardoso să se emoţioneze şi mai tare şi să îşi ceară oarecum scuze pentru că şi-a făcut datoria: „Îmi pare rău totuşi că l-am supărat pe Hagi şi i-am eliminat echipa, dar el ştie că aşa e  la fotbal, unul trebuie să fie bucuros şi altul trist pentru că pierde”.

Îl iubeşte pe Hagi mai mult decat pe Ronaldo

Ziua în care a primit trofeul de cel mai bun jucător de la Hagi e cea mai fericită pentru Cardoso din toţi cei trei ani petrecuţi în România. „A fost o zi perfectă pentru mine, cea mai fericită zi de când sunt în România pentru că am primit acest trofeu de la Gică Hagi. De trei ani de zile sunt aici, dar aceasta e o zi pe care o să mi-o amintesc toată viaţa”, a spus emoţionat brazilianul care la sosirea în România nu-l cunoştea decât pe Gică Hagi, iar o bucurie mai mare nu ar fi avut nici dacă primea un trofeu de la Ponaldo: „Sunt mult mai bucuros decât dacă aş fi primit un trofeu de la Ronaldo pentru că nivelul la care a ajuns Hagi e mult mai mare. Dar şi Ronaldo sau Hagi au ajuns la un nivel înalt în fotbal. E o zi mare şi  nu ştiu de ce să mă bucur mai tare, că am dat două goluri sau că am primit acest trofeu din mâna lui Hagi! Cred că mai importantă e întâlnirea cu Hagi şi faptul că mi-a strâns mâna şi mi-a vorbit în portugheză!”

Soţia i-a scris un mesaj religios pe tricou

După cel de-al doilea gol marcat în poarta echipei lui Hagi, Cardoso a arătat un tricou pe care avea scris în engleză un mesaj de mulţumire. „Mesajul de pe tricou de la al doilea gol era „Eu îi aparţin lui Isus Hristos!” şi a fost scris de soţia mea. Mi l-a dat înainte de meci şi i-am promis că dacă dau gol o să ridic tricoul şi o să arăt acest mesaj ca semn de mulţumire către Isus”, a spus Cardoso care este ca şi religie evanghelist.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: