Badea şi Pîrvulescu au fost demişi de Burlan

Eşecul pandurilor din etapa a X-a a fost ultimul tolerat de conducerea de la Pandurii, care a trecut la măsuri extreme şi l-a demis pe antrenorul Ionuţ Badea. Pandurii păreau să se fi obişnuit deja cu ultimul loc din clasament, iar jocul echipei nu aducea nimic bun, cel puţin nu puncte, chiar dacă gorjenii mai punctau la impresia artistică şi fairplay.

Învinşi cu 2-0 de Astra la Ploieşti, Pandurii au ajuns să fie consideraţi echipa cea mai paşnică din Liga I. Deja adversarii nu se mai tem când află că vor juca cu Pandurii iar acest lucru l-a supărat foarte rău pe directorul general al SNLO Dan Burlan care a anunţat sâmbătă că propune despărţirea de antrenorul piteştean şi staff-ul său, după ce echipa ajunsese într-un impas.

Lipsa de rezultate dar şi criza în care par să fi intrat jucătorii au dus la luarea unor măsuri de schimbare a echipei tehnice. Preşedintele Condescu a discutat şi cu jucătorii şi cu antrenorii imediat după meciul cu Astra, dar aceştia nu au putut da nici un fel de explicaţii cu privire la situaţia echipei. Deşi era de aşteptat ca Badea să demisioneze după acest nou eşec, tehnicianul nu a făcut-o ajungându-se la demiterea sa şi a staff-ului său tehnic. „În calitate de reprezentant al principalului finanţator al clubului Pandurii am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal întregul staff tehnic al antrenorului Badea pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon”, a declarat Dan Burlan. Consiliul de Administraţie a analizat propunerea directorului general Burlan şi a hotărât încetarea colaborării cu antrenorul şi echipa sa tehnică precum şi cu preşedintele executiv Pîrvulescu. În acelaşi timp Consiliul de Administraţie l-a mandatat pe preşedintele Marin Condescu să demareze negocieri pentru găsirea unui nou antrenor.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: