O firmă din Hațeg, favorita licitației de la Turcinești

O firmă din Hațeg are toate șansele să execute canalizarea comunei Turcinești, o lucrare estimată la aproape 9 milioane de lei. Licitația a fost publicată pe SEAP iar analizarea ofertelor a durat mai bine de două luni, timp în care o comisie a Finanțelor Publice a luat la bani mărunți toate cele 12 firme participante.

Primarul localității, Vasile Gogălniceanu, nu este extrem de încântat de oferta firmei din Hațeg însă spune că a studiat-o atent și se pare că este o societate serioasă care a mai executat astfel de lucrări. ”Se pare că va rămâne firma care a fost pe primul loc la licitația electronică, dar acum comisia de la Finanțe trebuie să trimită un raport la minister care va da răspunsul final. A fost o licitație grea, am avut 12 firme participante, toată povestea a durat cam două luni pentru că mi-am dorit să facă totul ca la carte ca să nu avem parte de contestații. Este o firmă din Hațeg, am studiat-o, se pare că e bună. Am cerut foarte multe lămuriri pentru că ei au oferit prețul cel mai scăzut, lucrarea este foarte mare și complexă și am vrut să vedem dacă au posibilități să o facă în banii aceștia”, a spus primarul din Turcinești, Vasile Gogălniceanu.
Valoarea estimată a lucrării este de nouă milioane de lei însă firma din Hațeg a licitat la puțin peste șase milioane de lei. Primarul spune că au scăzut foarte mult prețurile la canalizări în ultimii ani însă chiar și așa nu vrea o lucrarea de proastă calitate. ”Se vine cu prețuri mici mai ales că este o lucrare estimată acum câțiva ani la 12 milioane de lei, au scăzut prețurile grozav de mult la canalizări, au apărut și multe piese, le au pe stoc, nu mai este ce era odată. Este o firmă mare și bună, a fost una cu probleme, dar s-a eliminat singură. Important pentru noi este să nu avem contestații”,a spus Vasile Gogălniceanu, primarul din Turcinești.

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: