O gorjeancă în vârstă de 91 de ani, desemnată “Seniorul de Aur” al BRD

Banca BRD Groupe Societe Generale şi-a premiat ieri clienţii fideli. În cadrul unei campanii organizate special pentru pensionari, Maria Vlădoiu din Schela a fost desemnată “Seniorul de Aur”. Femeia îşi primeşte, de 10 ani, pensia de urmaş prin intermediul unui card BRD. Pentru fidelitatea de care a dat dovadă aceasta a primit un cec în valoare de 1.500 de lei şi a fost sărbătorită într-un cadrul festiv. Până la sfârşitul lunii noiembrie, BRD desfăşoară o promoţie dedicată pensionarilor care îşi încasează pensia printr-un cont al instituţiei. Vârstnicii au ocazia să primească atât premii în bani, cât şi pachete de vacanţă.

Maria Vlădoiu în vârstă de 91 de ani din comuna Schela a fost recompensată de Banca BRD Groupe Societe Generale, Filiala Gorj, pentru fidelitatea de care a dat dovadă, apelând la serviciile acestei instituţii financiare. Maria Vlădoiu a fost desemnată “Seniorul de Aur” pentru că de peste 10 ani îşi primeşte pensia de urmaş prin intermediul unui card BRD. Femeia a primit din partea societăţii un cec în valoare de 1.500 de lei, un tort şi o sticlă de şampanie.

Maria Vlădoiu a fost premiată într-un cadru festiv de către organizatori. Aceasta a venit însoţită de către nepoata sa. “Bunica beneficiază de o pensie de urmaş din partea soţului în valoare de 460 de lei. I se virează pensia într-un card BRD. Ne bucurăm foarte mult de gestul făcut de către conducerea societăţii pentru că banii ne sunt foarte necesari mai ales pentru întreţinerea bunicii”, a declarat Mădălina Ceauşescu, nepoata Mariei Vlădoiu.

Premiul a fost oferit de către directorul Sucursalei Judeţene Târgu Jiu. “Recompensăm în acest fel clienţii venerabili, le mulţumim încă o dată că ne-au ales şi îi asigurăm că îi vom servi în continuare la cele mai înalte standarde posibile”, a declarat Victor Troacă, directorul BRD Gorj. Conducerea instituţiei bancare spune că pensionarii au reprezentat un segment important de clientelă şi ca atare au iniţiat o campanie special pentru vârstnici în perioada 1 octombrie-30 noiembrie. Oferta BRD a fost lansată ieri la Târgu Jiu de către reprezentanţii instituţiei. “Pensionarii reprezintă pentru noi un segment important de clientelă şi ca atare organizăm în ţară diferite acţiuni de premiere a “Seniorului de Aur”. Astfel, pensionarii care aleg, până la sfârşitul lunii noiembrie, să-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior: 19 premii a câte 500 lei şi 45 pachete de vacanţă”, a declarat Viorel Vişan, director clientelă retail al Grupului Drobeta Turnu Severin al BRD, prezent ieri la Târgu Jiu pentru premierea “Seniorului de Aur” al Gorjului.   

FACILITĂŢI

BRD acordă facilităţi pensionarilor la utilizarea cardului: gratuitatea retragerilor de numerar pentru plata facturilor şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. De asemenea, clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expressso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: