O gorjeancă vrea șefia Federaţiei Române de Atletism

Atleta cu origini gorjenești, Constantina Diță, candidează la șefia Federaţiei Române de Atletism. "Am decis să candidez la preşedinţia Federaţiei Române de Atletism pentru că îmi doresc să creştem şi să descoperim noi campioni pentru România.
La fel ca într-un maraton, cu strategia potrivită poți obține rezultatele pe care le dorești și sunt sigură că experiența mea de sportiv va fi un plus pentru a aduce din nou România în lupta pentru medalii la Jocurile Olimpice din 2020 și 2024.
Am luptat întotdeauna pentru aur, în orice cursă, și mă voi implica cu aceeași motivație, energie și pasiune în toate proiectele care vor ajuta la dezvoltarea atletismului în România.
Am decis să renunț la tot ceea ce am construit în Statele Unite pentru a mă întoarce acasă și a pune umărul la dezvoltarea sportului pentru care eu am făcut cele mai mari sacrificii și care mi-a adus cele mai mari satisfacții. Atunci când vrei să te implici, să schimbi, să îmbunătățești lucrurile nu o poți face de pe margine. Trebuie să fii permanent în mijlocul acțiunii și asta am decis să fac în continuare", a scris aceasta pe Facebook.

 

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: