Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O instituție din Gorj cumpără scaune de zeci de mii de lei

Direcția Silvică Gorj organizează licitație deschisă accelerată pentru achiziția de mobilier.

Este vorba de achiziția a circa 300 de scaune, pentru dotarea birourilor de la sediul central și ocoalele silvice. Silvicultorii vor nu mai puțin de 95 de scaune de birou ergonomice, tapițate cu piele ecologică, pe rotile, cu spătarul reglabil, culorile preferate fiind negru sau verde închis.

Direcția va mai cumpăra și 200 de scaune de ședință (vizitator) pe structură metalică neagră, tapițate la exterior cu material textil. Totodată, pe lista de achiziții se regăsesc și 14 rafturi metalice, ce se vor folosi în spațiile destinate arhivei.

Instituția pune la bătaie suma de 52.000 de lei, iar durata contractului ce se va atribui este de 30 de zile. Ofertele se depun până pe data de 19 noiembrie, criteriul luat în calcul fiind prețul cel mai scăzut.

Termenul de garanție al produselor este de cel puțin 12 luni de la data recepționării.

Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: