Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O mie de lei pentru două afişe rupte

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Alimpeşti, judeţul Gorj, despre faptul că un tânăr necunoscut a rupt afişe electorale ce fuseseră amplasate, cu acordul său, pe gardul împrejmuitor al imobilului în care locuieşte. Urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel care a rupt cele două afişe este D.L., de 23 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj. Pentru că nu a respectat prevederile art. 50 , lit. f din Legea nr. 35/2008, tânărul în cauză a fost sancţionat contravenţional de către poliţişti, cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

Centrul de Comunicare Judeţean Gorj recomandă tuturor cetăţenilor să respecte legea şi să anunţe prin S.N.U.A.U. 112 sau la unităţile de poliţie, orice faptă prin care se încalcă reglementările electorale în vigoare. (M.M.)

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: