Violată şi tâlhărită la 83 de ani

Bătrâneţe chinuită pentru o pensionară din Samarineşti, care, la sfârşitul săptămânii trecute, a trăit coşmarul vieţii ei, după ce un vecin de 38 de ani a intrat peste ea în casă şi a batjocorit-o. Timp de două ore bătrâna a stat cu un cuţit la gât, timp în care a fost siluită şi nevoită să spună unde are banii din pensia pe care o primise cu câteva zile înainte. Era vorba de doar 200 de lei, dar, deşi suma nu pare a fi cine ştie ce, pentru agresorul ei era suficient cât să bea într-o seară la cârciumă, aşa cum făcuse şi înainte de a veni la ea acasă.

După ce a scăpat de cuţitul de la gât bătrâna a strigat după ajutor la alţi vecini, cărora le-a spus că cel care a necinstit-o este Vasile Matală, vecinul „din deal”, care anul trecut ieşise din puşcărie, unde fusese pentru că îl omorâse pe fratele său într-un acces de furie , pe fondul consumului de alcool. Individul nu a recunoscut o clipă ce ar fi făcut, dar probele l-au incriminat, el primind mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Singura care mai credea în nevinovăţia sa era mama suspectului, care recunoaşte că şi-o mai „fura” şi ea din când în când de la cel căruia i-a dat viaţă. „Nu a făcut el lucrurile alea. A fost cu alţi doi, care au dat vina pe el”, spune femeia, deşi anchetatorii nu au astfel de indicii, Matală fiind singurul care a intrat peste bătrână pentru a o batjocuri.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: