O mie de locuri de muncă în Mall-ul din Târgu Jiu

Kaufland-ul va avea concurenţă serioasă începând de anul viitor, când la Târgu Jiu va fi deschis un Mall. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, parterul Centrului Comercial este deja rezervat pentru Carrefour. De asemenea, în incinta Mall-ului va exista şi un McDonald’s, precum şi 4 săli de cinematograf. Autorităţile spun că Mall-ul va asigura aproximativ 1000 de locuri de muncă pentru târgujieni.

Fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) grăbeşte demersurile pentru a începe lucrările în vederea construirii Centrului Comercial tip Mall pe strada Termocentralei. Centrul comercial va fi construit pe cele patru hectare de teren achiziţionate de investitorii sud-africani în zona CET. NEPI a obţinut toate avizele necesare din partea municipalităţii, în momentul de faţă aşteptându-le pe cele de la Distrigaz şi CEZ. „În momentul de faţă, societatea care se ocupă de obţinerea avizelor este în plină activitate. Din partea Primăriei Târgu Jiu s-au primit avizele necesare, aşteptându-se cele pentru energia electrică şi gaze naturale. Primăria Târgu Jiu le va asigura utilităţi, precum apă şi canalizare menajeră. Ne aşteptăm ca lucrările să fie demarate în perioada imediat următoare, iar Mall-ul să fie inaugurat în primăvară”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal, construcţia va avea demisol, parter şi etaj. Mall-ul va asigura şi 820 de locuri de parcare. Pe lângă spaţiile de comercializare şi cele de alimentaţie publică, din Mall nu vor lipsi nici spaţii de socializare şi cele de divertisment.              

 Comerţ şi divertisment

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Jiu, odată cu deschiderea Mall-ului vor fi asigurate circa 1000 de locuri de muncă. Foarte mulţi târgujieni vor avea posibilitatea de a lucra în Carrefour, supermarketul urmând să fie deschis la parterului Complexului Comercial. „Odată cu deschiderea Mall-ului, Kaufland-ul va avea un concurent foarte puternic pentru că, la parterul Centrului Comercial va funcţiona Carrefour. De asemenea, în complex vor mai veni şi alte societăţi de renume. Nu va lipsi nici McDonald’s. Totodată, vor exista 4 săli de cinematograf şi spaţii de joacă pentru copii. În cadrul Mall-ului vor fi asigurate 1000 de locuri de muncă, la Carrefour şi alte societăţi comerciale, la pază şi transport”, a mai precizat Aurel Popescu.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: