O nouă intrare în Consiliul Local Târgu Jiu

Partidul Social Democrat are un nou consilier municipal la Târgu Jiu. Este vorba de Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu.

Antrenorul de fotbal vine din poziția de supleant pe postul lăsat vacant de Mihai Gherghe. Acesta din urmă a fost nevoit să renunțe la mandat din cauza incompatibilității. Funcția de șef deținută la Aparegio, operatorul regional de apă-canal, îl împiedica pe Gherghe să-și exercite și atribuțiile de ales municipal.

„Admite propunerea formulată de domnul Jianu Grigore, în calitate de Secretar general al Municipiului Târgu-Jiu. În baza art. 119 alin. (1) din O.U.G. nr.57/2019, validează mandatul domnului RĂSCOL GABRIEL-ADRIAN pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliul local al Municipiului Târgu-Jiu, înscris pe lista supleanților pentru funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat, conform procesului verbal de centralizare al voturilor întocmit de Circumscripția electorală nr. 1 Târgu-Jiu cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020. Prezenta hotărâre se va comunica Prefectului județului Gorj şi Secretarului General al Municipiului Târgu-Jiu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Tg-Jiu”, se arată în minuta sentinței de luni, 2 noiembrie.

O nouă intrare a fost consemnată, săptămâna trecută, și din partea PNL. Pensionarul Gheorghe Drăgoi a prins postul de consilier local lăsat vacant de primarul Marcel Romanescu, cel care a deschis lista partidului pentru forul legislativ local.

În viitoarea ședință de consiliu local este posibil să se desemneze și noii viceprimari. Ca urmare a negocierilor purtate pentru stabilirea unei majorități în Consiliul Local, Pro România va avea unul dintre posturi, persoana agreată pentru a ocupa această poziție fiind tânărul Gabriel Coica.

Cel de-al doilea post va fi ocupat de liberalul Bogdan Bejinaru.

Vizualizări: 2,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: